ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καρδίτσα 19 Φεβρουαρίου  2021

ΠΡΟΣ:  Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

(Ως συνημμένη κατάσταση)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   Σ Ε   Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α Σ Η

 

Παρακαλείστε όπως στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, να συμμετάσχετε μέσω τηλεδιάσκεψης σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Θέματα:

 

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων  συνεδριάσεων   (28-1-2021)
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2021» από 29/5/2021 έως 1/6/2021 στο Athens Metropolitan Expo.Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.
  4. Συζήτηση και απολογισμός σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων που λήφθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ» στις επιχειρήσεις της Καρδίτσας, παρουσίαση στοιχείων για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν και προτάσεις του Επιμελητηρίου  για την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων . Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εμπλουτισμό και υποβολή προτάσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την μελέτη του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Καρδίτσας. Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης , Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση έκδοσης λευκώματος «1821-2021 : Διατροφή και Γαστρονομία στην Ελλάδα» του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας. Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.
  7. Διάφορα
Ο Πρόεδρος
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δείτε την πρόσκληση εδω
Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας