ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ημερομηνία:

Παρακαλείστε όπως στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση μεσω τηλεδιάσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης  συνεδρίασης   (15-9-2021).

2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις .

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση υποτροφιών σε παιδιά επιχειρηματιών μελών του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εισηγητής : Ζυγογιάννης  Κωνσταντίνος, Προέδρος.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήματα: 1) Του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης, 2) Της Ομοσπονδίας  Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Καρδίτσας για  χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης, 3) Της Ραδιολέσχης Καρδίτσας για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης και 4) Της καλλιτεχνικής ομάδας ΄΄ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ΄΄ για οικονομική στήριξη του 4ου Διεθνούς  Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας.

Εισηγητής : Λαμπρόπουλος  Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έκδοση φυλλαδίων καθώς και την δημιουργία ενός βίντεο από το Επιμελητήριο για την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και την τουριστική ανάδειξη του Νομού Καρδίτσας σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την προμήθεια υφασμάτινων μασκών με το λογότυπο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας οι οποίες θα διατεθούν στις επιχειρήσεις μέλη μας.

Εισηγητής : Λαμπρόπουλος  Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης.

7. Διάφορα.

 

Ο Πρόεδρος

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ

Θα σας αποσταλεί  σχετικός σύνδεσμος για τη σύνδεσή σας στην παραπάνω πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης.

 

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας