9η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας εδώ και χρόνια, με αξιόλογες δράσεις προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα των υπαρχουσών επιχειρήσεων, αλλά και που θα συμβάλλουν (εντασσόμενες στο γενικότερο πλαίσιο των προσπαθειών των φορέων του Νομού) στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η δημιουργία του θεσμού της "ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" και η αποδοχή της από τον επιχειρηματικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό, ερχεται να ενισχύσει αυτό που χρόνια τώρα για εμάς τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου αποτελεί πεποίθηση: Οι επιχειρήσεις μας έχουν πολλές δυνατότητες και ο ρόλος του Επιμελητηρίου πρέπει να είναι η προβολή και η στήριξη τους.

Στόχος μας είναι η βιωσιμότητα, η κερδοφορία και η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ των επιχειρήσεων.

Η πρόοδος και η ανάπτυξη του Νομού μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία της τοπικής οικονομίας και την κινητικότητα που παρατηρείται στην αγορά.

Στηρίζοντας τις ντόπιες επιχειρήσεις συμβάλλουμε στην ενίσχυση της οικονομίας του τόπου μας, αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καρδιτσιωτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι όμως όλοι μας να πιστέψουμε ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα ευνοϊκότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, τολμώντας επιχειρηματικά.

Η "9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας" αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για την ανάδειξη των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων.

Στο φάκελο θα βρείτε το σχετικό ενημερωτικό υλικό για την έκθεση, καθώς και έντυπη αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε έγκαιρα προκειμένου να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας στην "9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας"

Η επιμέλεια και διαμόρφωση των περιπτέρων έχει ανατεθεί στην εταιρία "EXPO DESIGN".

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

ΚΩΣΤΑΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ

 

Για κάθε πληροφορία - διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

24410-40926, fax 24410-22238 Κινητό: 6932524125

Αρχεία για download:

Το folder του φακέλου της έκθεσης

Η αίτηση.συμμετοχής

Σχέδιο-κάτοψη της έκθεσης

Φωτογραφικό Υλικό:
Η είσοδος της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας
Η είσοδος της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Ψημμένος
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Ψημμένος
Το περιεχόμενο εκτυπώθηκε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας