karditsacci-logo
Αναζήτηση
Ηρώων Πολυτεχνείου 3
TK 43100, Καρδίτσα

τηλ: 24410 22301
φαξ: 24410 22238
email: [email protected]
e-boss-gr
directmarket
Πολυκλαδική Έκθεση Thessaly EXPO 22
Ημερομηνία:

 

ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ THESSALY EXPO 22 ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΙΣ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Καρδίτσας η ΔΕΘ -HELEXPO A.E. διοργανώνει την πολυκλαδική έκθεση "Thessaly Expo 22" από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου του 2022 στην πόλη της Καρδίτσας με στόχο την προβολή της ευρύτερης περιοχής και των επιχειρήσεών της και αιχμή τους κλάδους των τροφίμων-ποτών και του τουρισμού.

Τιμώμενη Περιοχή της Thessaly Expo 22 θα είναι οι Σποράδες, ενώ η έκθεση θα εμπλουτιστεί με σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και επιχειρηματικών εκδηλώσεων εξωστρέφειας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Καπναποθήκες Καρδίτσας, θα αναδειχθούν τοπικά προϊόντα και παραγωγοί, ενώ θα προβληθεί ο ορεινός και εναλλακτικός τουρισμός της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η παράδοση και η στενή σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 86η Δ.Ε.Θ.
Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας συμμετέχει με δικό του περίπτερο (περίπτερο 3, stand C3) στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία πραγματοποιείται από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 και φέτος έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σε αυτή συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της χώρας εκπροσωπώντας το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου φιλοξενούνται δωρεάν οι τέσσερεις  επιχειρήσεις μέλη του : 1) ΒΑΪΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, 2) ΤΑΝΚΙ GAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 3) URBAN INNOVATIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και 4) ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (BIOMECHANICAL SOLUTIONS) .

Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας Νο3 Stand C3.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ
Ημερομηνία:

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας συγχαίρει θερμά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη  για τον νέο προσωπικό της  θρίαμβο με την κατάκτηση και δεύτερου  χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Η κατάταξη της Καρδιτσιώτισας αθλήτριας και κόρης επιχειρηματία μέλους του Επιμελητηρίου μας, στις κορυφαίες εκπροσώπους του αθλήματος βάδην, αποτελεί δικαίωση για την ίδια και ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για τους Καρδιτσιώτες και την πατρίδα μας, που πανηγυρίζουν με τις επιτυχίες της.

Πολλά συγχαρητήρια Αντιγόνη!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Ημερομηνία:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ :

 

1. «LAMIA EXPO 2022»

2. «THEMATIC TOURISM EXPO & FOOD FESTIVAL»

 

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Δειτε τα σχετικά αεχεία εδώ:

LAMIA EXPO 2022

THEMATIC TOURISM EXPO & FOOD FESTIVAL

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
Ημερομηνία:

Η ΕΤΑΙΡΙΑ WIND STORE ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ προσφέρει στους επιχειρηματίες της Καρδίτσας το εξής πακέτο προσφοράς : Δείτε την προσφορά εδώ

Η εν λόγω προσφορά, περιλαμβάνει κινητή και σταθερή τηλεφωνία και αφορά το σύνολο των επιχειρηματιών -μελών του Επιμελητηρίου Καρδίτσας , των εργαζομένων του εκάστοτε εργοδότη μέλους, όπως και το σύνολο των οικογενειών τους.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
Ημερομηνία:

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Καρδίτσας συγχαίρουν την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την μεγάλη επιτυχία της την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2022 στο Μονάχο. Η Καρδιτσιώτισα αθλήτρια διακρίνεται για το ήθος της και το ευ αγωνίζεσθαι που επιδεικνύει στους αγώνες και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες με τις διακρίσεις της. Μπράβο Αντιγόνη!

Θέση επιχειρήσεων σε "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ"
Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι βάσει των διατάξεων του νέου νόμου για το ΓΕΜΗ & ΥΜΣ (Ν.4919/2022, ΦΕΚ 71/Α/07-04-2022, Εγκύκλιος Υπουργείου Ανάπτυξης με Αρ. Πρωτ. 60522/10-6-2022), θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα τα ακόλουθα σημεία:

1) Άρθρο 29 (ισχύς από 01/07/2022): Το εγγεγραμμένο στο Γ.Ε.ΜΗ. πρόσωπο (Φυσικό ή Νομικό), τίθεται αυτόματα σε κατάσταση Αναστολής Καταχώρισης αν εμπίπτει σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) αν δεν έχει δημοσιεύσει εμπρόθεσμα στο Γ.Ε.ΜΗ. τις ετήσιες οικονομικές του καταστάσεις, εφόσον απαιτείται,

β) αν παραμένει χωρίς νόμιμη διοίκηση ή χωρίς εκκαθαριστές για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από έξι (6) μήνες,

γ) αν σε χρονικό διάστημα ενός (1) έτους μετά τη θέση του, για οποιονδήποτε λόγο, σε διαδικασία εκκαθάρισης, δεν έχει προβεί σε δημοσίευση ισολογισμού έναρξης εκκαθάρισης,

δ) αν έχει ανασταλεί ή έχει απενεργοποιηθεί ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου του,

ε) αν δεν έχει προβεί σε διαδικασία πιστοποίησης του μετοχικού ή του εταιρικού του κεφαλαίου εντός των προθεσμιών.

«Αναστολή Καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ.», σημαίνει ότι οι υπόχρεοι δεν μπορούν να υποβάλλουν καμία αίτηση για καταχώρηση πράξεων & στοιχείων ή για έκδοση πιστοποιητικών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Ημερομηνία:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

1)  «5η  SEREXPO 2022» (21-25/9/2022)   ΚΑΙ  2) «11η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2022» (23-28/9/2022)

 

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο το οποίο θα διαθέσει στις επιχειρήσεις μέλη του στις παρακάτω Εκθέσεις :

1. «5η SEREXPO 2022» που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες από 21-25/9/2022.

(αγροδιατροφικός κλάδος και κατασκευαστικός κλάδος , τομέας ενέργειας και τουρισμού,

εμπόριο και υπηρεσίες) και

2. «11η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας -Κεντρικής Μακεδονίας 2022»

που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη από 23-28/9/2022.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που ενδιαφέρονται , να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Λόγω των περιορισμένων τετραγωνικών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .

Δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλ. 24410 22301 και 22334 κα Γιαννακοπούλου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗ 86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (10/9/2022-18/9/2022)
Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στη 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το οποίο θα διαθέσει στα μέλη του.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που ενδιαφέρονται , να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Λόγω των περιορισμένων τετραγωνικών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .

Δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλ. 24410 22301 και 22334 κα Γιαννακοπούλου.

Προσφορά Επιμελητηρίου
Ημερομηνία:

Σε υλοποίηση της αριθ. 2/22-2-2022 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. παραδόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ζυγογιάννη, τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Στεργιούλη και τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Παπαδάκο ένα μηχάνημα απεικόνισης φλεβών δωρεά στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, για την ενίσχυσή της στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του covid-19.

Στην παράδοση του μηχανήματος το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας εκπροσώπησε η νέα Διοικήτρια του Γ.Ν.Κ. κα Κουτσιούμπα η οποία ευχαρίστησε θερμά το Επιμελητήριο Καρδίτσας για την σημαντική προσφορά του.

προσφορα

Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)